Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Έκκληση για συμβατό δότη νωτιαίου μυελού


Έκκληση κάνουν οι γονείς του εννιάχρονου Χρήστου Νούτση από την Πρέβεζα, ο οποίος πάσχει από οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Μαγδεμβούργου (Magdeburg) στη Γερμανία.
Οι γονείς κάνουν ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό προκειμένου να βρεθεί συμβατός δότης νωτιαίου μυελού.
Οι γιατροί στη Γερμανία πρότειναν στην οικογένεια να απευθυνθεί αρχικά και στους συγγενείς - καθώς μεταξύ αυτών υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να βρεθεί συμβατότητα - αλλά δευτερευόντως και στους συμπατριώτες τους, τους Έλληνες.
Οι γονείς εκλιπαρούν για την έμπρακτη βοήθεια σας καθώς η ιστοσυμβατότητα θα σώσει το παιδί τους.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον πατέρα του παιδιού, τον κ. Κώστα Νούτση, στο κινητό τηλέφωνο 004915226522519- 004915226522519 ή επικοινωνήστε μαζί του μέσω Facebook (Kostas Noutsis).
Τα Εργαστήρια Ιστοσυμβατότητας στα οποία μπορείτε να απευθύνεστε είναι τα εξής:
- Στο Νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» τηλέφωνο: 2107711914 2107711914
- Στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» τηλέφωνο 213204166
- Στο Νοσοκομείο «Ελ. Βενιζέλος» τηλέφωνο 2106453759 2106453759
- Στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» τηλέφωνο 2107757401 2107757401
- Στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης τηλέφωνο 2310892650 - 2310892607
- Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας τηλέφωνο 2413502579 - 2413502173
- Στο Νοσοκομείο «Uni Klinik Magdeburg» τηλέφωνο 00493916713732

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Κάλεσμα για την Τράπεζα αίματος της ΦΛΟΓΑΣ



Αγαπητή μας φίλη ή φίλε
Πρώτα και πάνω από όλα θέλουμε να σε ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον και την αγάπη σου και να σε βεβαιώσουμε ότι η αγάπη αυτή είναι η δύναμη που μας κρατά όρθιους δίπλα στα παιδιά μας.
Η Φλόγα είναι Σύλλογος Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα, και καταστατικό μπορείτε να το βρείτε στην επίσημη Ιστοσελίδα μας www.floga.org.gr
Οι ανάγκες σε αίμα και αιμοπετάλια στα παιδιά μας είναι ιδιαίτερα αυξημένες για όσο διάστημα υποβάλλονται σε θεραπεία είτε στα παιδιατρικά ογκολογικά τμήματα είτε στη Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού στων οστών στο Νοσοκομείο Αγία Σοφία.
Εάν είστε κάτοικος περιφέρειας , μπορείτε να δώσετε αίμα σε οποιοδήποτε δημόσιο νοσοκομείο της πόλης σας και να ζητήσετε το αίμα να δοθεί «Στη Τράπεζα Αίματος της Φλόγας» στα Παιδιατρικά Νοσοκομεία Π.&Α. Κυριακού ή Αγία Σοφία.
Εάν είστε κάτοικος Αθηνών μπορείτε να πάτε στο
• Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία , όλες τις μέρες της βδομάδας από 8.30 μέχρι τις 1.30 το μεσημέρι και θα ζητήσετε το αίμα να δοθεί «Στη Τράπεζα Αίματος της Φλόγας»
• Νοσοκομείο Π.&.Α. Κυριακού από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 9 το πρωί μέχρι της 5.30 το απόγευμα, και τα Σαββατοκύριακα από τις 9 το πρωί μέχρι τις 1 το μεσημέρι και θα ζητήσετε το αίμα να δοθεί «Στη Τράπεζα Αίματος της Φλόγας»
Για να έχουμε όμως σωστό συντονισμό και αξιοποίηση της προσφοράς σας θα πρέπει απαραιτήτως να μας ενημερώσετε με Email (floga@floga.org.gr) ή με φάξ (210 777241) για τα παρακάτω στοιχεία:
Ονοματεπώνυμο
Ημερομηνία που δώσατε αίμα ή αιμοπετάλλια
Νοσοκομείο
Ταχυδρομική διεύθυνση προαιρετικό
Email
Τηλέφωνο
Ηλικία
Ομάδα Αίματος
Να ειδοποιούμαι για έκτακτες ανάγκες Ναι ή Οχι
Να δημοσιεύεται το όνομα μου στο κατάλογο των αιμοδοτών της Τράπεζας Αίματος της Φλόγας
Ναι ή Οχι

Τα παραπάνω στοιχεία θα τηρηθούν εντελώς εμπιστευτικά, και αποκλειστικά για χρήση στην Τράπεζα Αίματος της Φλόγας.
Στο facebook της Φλόγας θα μαθαίνετε όλα τα νέα για την κίνηση της Τράπεζας Αίματος της Φλόγας.
Βοηθήστε μας να φτιάξουμε μια Τράπεζα αίματος για όλα τα παιδιά που
αγωνίζονται για τη ζωή τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Φλόγας

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Ζητείται αίμα επειγόντως


Χρειαζόμαστε αίμα για ένα δεκαεξάχρονο αγόρι με καρκίνο που θα κάνει μεταμόσχευση στο Λαϊκό Νοσοκομείο όσοι μπορούν να βοηθήσουν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο τηλ. 210 7481711 - 210 7485000 Ευχαριστούμε!!!!
http://www.floga.οrg.gr/

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

«Μικρόπολις: Μια πόλη-θαύμα! Εκπαιδεύοντας τους Πολίτες του Αύριο»


Από τις 23 έως τις 26 Σεπτεμβρίου 2010 γίνεται στην «Τεχνόπολη» του Δήμου Αθηναίων το παιδικό φεστιβάλ «Μικρόπολις: Μια πόλη-θαύμα! Εκπαιδεύοντας τους Πολίτες του Αύριο», μια πρωτότυπη διοργάνωση για παιδιά 6-13 ετών που εκτυλίσσεται σε οκτώ συναρπαστικές γειτονιές, με διαφορετικό θέμα η καθεμία. Ο «Ελληνικός Κόσμος» θα βρίσκεται στη «Γειτονιά της Τεχνολογίας» με μια εκπαιδευτική δραστηριότητα που βασίζεται στην έκθεση «Συνάντηση στην Αρχαία Αγορά». Εκεί τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στην Αγορά της Αθήνας της Κλασικής περιόδου, να ανακαλύψουν σε ποια από τις δέκα φυλές θα ανήκαν, να συλλέξουν πληροφορίες για τον επώνυμο ήρωα της συγκεκριμένης φυλής αλλά και να συγκρίνουν την Αττική του σήμερα με την Αθήνα της Αρχαιότητας.

Site: http://mikropolisfestival.gr/

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Make A Wish Greece διοργάνωση γιορτής για τις 780 παιδικές ευχές


Στις 26 Σεπτεμβρίου 2010 διοργανώνουμε στο κτήμα ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ, μία ημέρα γιορτής και χαράς για όλη την οικογένεια ! Η ημέρα αυτή είναι αφιερωμένη στις 780 οικογένειες παιδιών ευχής, οι οποίες είναι και οι επίσημοι προσκεκλημένοι μας, αλλά μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι εθελοντές και φίλοι μας, στηρίζοντας με την συμμετοχή τους το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) !

Η ημέρα αυτή θα είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να προσφέρει ανέμελες στιγμές παιχνιδιού και χαράς για μικρούς και μεγάλους, με παιχνίδια για τα παιδιά αλλά και ενδιαφέροντα θέματα από επαγγελματίες ή και επώνυμους για τους γονείς, όπως μαθήματα μαγειρικής και οινογευσίας, γυμναστική, χορό και πολλές άλλες εκπλήξεις!

Το περιεχόμενο και οι δραστηριότητες της ημέρας αυτής θα κοινοποιηθούν μέσω ραδιοφώνου και τύπου κοντά στην ημερομηνία διεξαγωγής του. Ήδη έχουμε την υποστήριξη της κυρίας Ε. Πετρουλάκη για μαθήματα γυμναστικής ή yoga για γονείς, της κυρίας Galena Velikova (κριτής στο show Dancing with the Stars) για μαθήματα χορού, καθώς και των Pale Faces για mini συναυλία στο τέλος της ημέρας !

Η τιμή του εισιτηρίου (20 ευρώ για ενήλικες και 10 ευρώ για παιδιά) επιτρέπει την είσοδο και την παρακολούθηση όλων των θεμάτων που θα λάβουν χώρα από τις 10 το πρωϊ έως το τέλος της ημέρας, συμπεριλαμβανόμενου του μεσημεριανού μπουφέ μεταξύ 13.00 – 14.00 αλλά και την παρακολούθηση της συναυλίας των Pale Faces!

Σας περιμένουμε όλους κοντά μας για να γιορτάσουμε όλοι μαζί μία χαλαρή, διασκεδαστική αλλά και επιμορφωτική ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ! Μπορείτε να προωθήσετε την πρόσκληση αυτή στους φίλους και γνωστούς σας και να έρθετε μαζί τους κοντά μας !

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Best Commercial Ever - Que Sera Sera (Disabled children from Thailand)

Για κάτι τέτοιες ψυχούλες αγωνίζομαι...και προσεύχομαι στο θεό να μου δίνει δύναμη....
Σταυρούλα Δημ.

The most powerful and poignant commercial ever, brilliant! Read the story at http://www.thailand-travelonline.com/... to learn more.

How can Doris Day, the late Princess Mother of Thailand, and a Thai insurance company combine to bring national attention to a very special school for disabled children? In the Thailand Travel Online article you can read a special story about The Princess Mothers Volunteer Foundation and the Srisangwan School.

Heartfelt thanks to Thai Insurance Company for bringing us this beautiful television commercial, Doris Day for popularizing one of the most recognizable songs in the western world, and Thailands Princess Mother for her love and generosity and for leaving the people of Thailand with many precious gifts, including the Princess Mothers Volunteer Foundation and the Srisanwan School.

If you are able to help the Princess Mothers Volunteer Foundation and Srisanwan School they will gratefully accept donations of money, food, stationary, clothes, or medical devices and equipment that can be used to treat the disabled. Please just use the Contact form at http://www.thailandtravelonline.com and we will send you more information.

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Τα σύμβολα των παιδόφιλων-παιδεραστών


Κοσμήματα: βραχιόλια, καδένες, δαχτυλίδια, καθώς και τατουάζ
για να αναγνωρίζονται μεταξύ τους.

Διαμαρτυρία για την κακοποίηση του Παιδιού
Υπογράψτε εδώ

Τα σύμβολα πιο συγκεκριμένα είναι:

Το BLogo, «boylover» που συμβολίζεται από δύο μπλε τρίγωνα, το ένα μέσα στο άλλο, σε σπειροειδή μορφή, και υποδηλώνει την προτίμηση στα αγόρια.

Το LBLogo, «littleboylover», που συμβολίζεται από ένα παρόμοιο σχέδιο του Blogo, χωρίς γωνίες, και υποδηλώνει την προτίμηση στα μικρά αγόρια.

Το Glogo, «Girllover», που συμβολίζεται από δύο καρδιές η μία μέσα στην άλλη και υποδηλώνει την προτίμηση στα κορίτσια.

Το Clogo, «Childlover», που συμβολίζεται από μια πεταλούδα που τα φτερά της έχουν σχήμα καρδιάς και υποδηλώνει την προτίμηση και στα δύο φύλα.