Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Ένα παιδί δίνει 17 πολύτιμες συμβουλές στους γονείς του


1. Μη φοβάστε, να είστε σταθεροί μαζί μου. Αυτό με κάνει να νοιώθω
περισσότερη σιγουριά.
2. Μη με παραχαϊδεύετε!!!!. Ξέρω πολύ καλά πως δεν πρέπει να μου
δίνετε οτιδήποτε σας ζητώ, σας δοκιμάζω μονάχα για να δώ!!!!
3. Μη με κάνετε να νοιώθω μικρότερος απ' ότι είμαι. Αυτό με σπρώχνει να
παριστάνω καμιά φορά τον "σπουδαίο".
4. Μη μου κάνετε παρατηρήσεις μπροστά σε κόσμο, αν μπορείτε. Θα
προσέξω περισσότερο αυτό που θα μου πείτε αν μου μιλήσετε ήρεμα
μια στιγμή που θα είμαστε μόνοι μας.
5. Μη μου δημιουργείτε το συναίσθημα πως τα λάθη είναι αμαρτήματα.
Μπερδεύονται έτσι μέσα μου όλες οι αξίες που έχω μάθει να
αναγνωρίζω.
6. Μη με προστατεύετε από τις συνέπειες των πράξεών μου. Χρειάζεται
καμιά φορά να πάθω.
7. Μη δίνετε μεγάλη σημασία στις μικροαδιαθεσίες μου. Καμιά φορά
δημιουργούνται ίσα ίσα για να κερδίσω την προσοχή που ζητούσα.
8. Μη μου κάνετε συνεχώς παρατηρήσεις. Γιατί τότε θα χρειαστεί να
προστατεύσω τον εαυτό μου κάνοντας τον κουφό.
9. Μη μου δίνετε επιπόλαιες υποσχέσεις. Νοιώθω πολύ περιφρονημένος
όταν δεν τις κρατάτε.
10. Μην υποτιμάτε την τιμιότητά μου. Συχνά οι απειλές σας με
σπρώχνουν στην ψευτιά.
11. Μην πέφτετε σε αντιφάσεις. Με μπερδεύετε έτσι αφάνταστα και με
κάνετε να χάνω την πίστη μου σε σας.
12. Μη με αγνοείτε όταν σας κάνω ερωτήσεις, γιατί θα ανακαλύψετε πως
θ' αρχίσω να παίρνω τις πληροφορίες μου από άλλες πηγές.
13. Μην προσπαθείτε να με κάνετε να πιστέψω πως είστε τέλειοι ή
αλάνθαστοι. Είναι μι δυσάρεστη έκπληξη για μένα όταν ανακαλύπτω
πως δεν είστε ούτε το ένα, ούτε το άλλο.
14. Μη διανοηθείτε ποτέ πως θα πέσει η υπόληψή σας αν μου ζητήσετε
συγνώμη. Μια τίμια αναγνώριση ενός λάθους σας μου δημιουργεί
πολύ θερμά αισθήματα απέναντί σας.
15. Μην ξεχνάτε πως μ' αρέσει να πειραματίζομαι. Χωρίς αυτό δεν
μπορώ να ζήσω. Σας παρακαλώ παραδεχτείτε το.
16. Μην ξεχνάτε πόσο γρήγορα μεγαλώνω. Θα πρέπει να σας είναι
δύσκολο να κρατήσετε το ίδιο βήμα με μένα, αλλά προσπαθήστε σας
παρακαλώ.
17. Μην ξεχνάτε πως δεν θα μπορέσω να αναπτυχθώ χωρίς πολλή
κατανόηση και αγάπη. Αυτό όμως δε χρειάζεται να το πω, έτσι δεν
είναι ?

2010 Ευρωπαϊκό Έτος για την καταπολέμηση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού

Πηγή: http://otimeneyriazei.blogspot.com/

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ!


ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ 21 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ

1). Βασταρδής Αναστάσιος(38) άεργος,
2). Μπελιζενίτης Βαγγέλης(38) φωτογράφος,
3). Ζώης Λεωνίδας (42) ιδ. υπάλληλος,
4). Καραχάλιος Γιάννης(38) Επιχειρηματίας,
5). Χιωτάκης Αντώνης(49) ιδ. υπάλληλος,
6). Ζήσιμος Αντώνης- ιδ. υπάλληλος,
7). Κυριακίδης Δημήτρης - Γιατρός(Βέροια),
8). Κατσαβός Δημήτρης - στρατιωτικός(Λάρισα),
9). Ρώρρας Θανάσης(45) Μουσικός,
10).Κουγιουμτζής Κώστας (31) τεχνικός Η/Υ,
11).Νικολουδάκης Σπύρος (29) τεχνικός Mega,
12).Γεωργιάδης Βασίλης (44) ηλεκτρολόγος,
13).Oldfield derek - Ιδ. υπάλληλος,
14).Θυμωδέας Φώτης-Εκπαιδευτικός,
15).Σουκαλόπουλος Δημήτρης (40)
16).Γεωργιάδης Δημήτρης(37) ιδ. υπάλληλος,
17). Καραμουσαδάκης Παναγιώτης,
18).Παπαευαγγέλου Αλέξανδρος (31) οικονομολόγος,
19).Πατίκας Δημήτρης (27) διατροφολόγος,
20). Καρανικόλας Λεωνίδας (41) εισοδηματίας.
21).Πανταζής Νίκος (51) ηλεκτρολόγος - μηχανικός

Η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου έδωσε εντολή να ενεργοποιηθεί η διάταξη νόμου που προβλέπει τη δημοσιοποίηση ονομάτων κατηγορουμένων για εγκλήματα σε βάρος ανηλίκων. Έτσι δόθηκαν στη δημοσιότητα μερικά από τα ονόματα των συλληφθέντων.

Από τους συλληφθέντες, ο αρχιμανδρίτης ονομάζεται Φώτης Μακρυστάθης. Λειτουργεί στην εκκλησία Αγίου Δημητρίου Σπάρτης και διαμένει στον Πειραιά. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, στην κατοχή του βρέθηκε το σκληρότερο υλικό.
Συνελήφθησαν ακόμη οι μηχανικοί Γιώργος Ηλιόπουλος και ο Σπύρος Συμεωνίδης, ο γιατρός-νευροχειρουργός Χαράλαμπος Χαραλαμπίδης του Κωσταντίνου, ο επιχειρηματίας Φαίδων Χασιώτης, ο Άρης Μπαχαριάν (dj στην Μύκονο), ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Καρέζης και ο αξιωματικός του Στρατού Γιώργος Παπαδημητρίου.
Η επιχείρηση εντοπισμού των υπόπτων είχε την κωδική ονομασία Μyοsis και κράτησε 3 μήνες. Ξεκίνησε από σήμα της Ιντερπόλ, αφού είχαν εντοπιστεί από την Αστυνομία του Λονδίνου περισσότερες από 200 ιστοσελίδες που διακινούσαν υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών. Ορισμένοι από τους παρόχους και χρήστες του υλικού ήταν οι Έλληνες που συνελήφθησαν μετά από ενέργειες της Υπηρεσίας για την καταπολέμηση του ηλεκτρονικού εγκλήματος
Σύμφωνα με πληροφορίες, το υλικό ήταν ιδιαίτερα σκληρό, όπως πχ. βίντεο με βρέφη ηλικίας από 6 μηνών, που είναι δεμένα στους αγκώνες και κακοποιούνται σεξουαλικά από ενήλικες. Κόστιζε περίπου 80$ και οι κατηγορούμενοι το αγόραζαν με πιστωτικές κάρτες.
Έχουν μέχρι στιγμής εκδοθεί 25 εντάλματα σύλληψης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται σε όλη την Ελλάδα.
Πηγή: http://otimeneyriazei.blogspot.com/

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Children With Cancer


If you are a parent of a child with cancer, you know how frightening the diagnosis can be. We talk with an expert in the field of pediatric cancer to get answers about diagnosing and treating this disease.

Πηγή: ΦΛΟΓΑ




Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Εγκαίνια του πρώτου ογκολογικού νοσοκομείου για παιδιά με καρκίνο


Πραγματικότητα έγινε το πρώτο ογκολογικό νοσοκομείο για παιδιά, το οποίο παρουσιάστηκε σήμερα από την πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα » κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και τον διοικητή του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» κ. Εμ. Παπασάββα.
Το νέο νοσοκομείο έχει χτιστεί με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές και αποτελείται από πέντε κτίρια τα οποία είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους και βρίσκονται σε έκταση 14.930 τ.μ.
Το νοσοκομείο που συνδέεται με το νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» έχει 138 κλίνες και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων Μονάδα μεταμόσχευσης μυελού των οστών, ογκολογικές και αιματολογικές νοσηλευτικές μονάδες, 24 κλίνες ημερήσιας νοσηλείας, πέντε κλίνες ημερήσιας νοσηλείας μεταμόσχευσης μυελού των οστών, ιατρείο πόνου, μονάδα ραδιενεργού θεραπείας, διαγνωστικό τμήμα PET, Κέντρο Αιμοδοσίας, τακτικά εξωτερικά ιατρεία, σχολείο, δύο παιδικές χαρές, ξενώνα και αμφιθέατρο.
Η κ. Βαρδινογιάννη στην ομιλία της υπογράμμισε: «Σκύψαμε πάνω από τα σχέδια και τις μελέτες του νοσοκομείου με αγάπη και φροντίδα για τα παιδιά, με κυριότερο μέλημά μας την πρόσβασή τους στις υψηλότερα προηγμένες μεθόδους θεραπείας καθώς και την προστασία της ευαίσθητης παιδικής ψυχής, τολμώντας ένα παιδικό παραμύθι στους χώρους του νοσοκομείου».

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

AMBER ALERT – Σοφία Κελεπούρη





Ονοματεπώνυμο: ΣΟΦΙΑ ΚΕΛΕΠΟΥΡΗ
Ημερομηνία Γέννησης: 29/11/1995
Χρώμα μαλλιών: Μαύρα μακριά
Ημερομηνία εξαφάνισης: 4/10/2010
Χρώμα ματιών: Καστανά

Στις 4 Οκτωβρίου 2010 στις 8:00 το πρωί, η ανήλικη Κελεπούρη Σοφία, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Νίκαιας από όπου και διαμένει. Η ανήλικη ξεκίνησε να πάει στο σχολείο της, στο οποίο όμως δεν εμφανίστηκε και από τότε αγνοείται. Η Σοφία έχει μακριά μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,60 εκ. και βάρος 54 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε λευκό μπουφάν, λευκό παντελόνι και παπούτσια μάρκας AllStar.

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Αυτοκτόνησε επειδή τον πείραζαν στο σχολείο!


Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η αυτοκτονία ενός 13χρονου αγοριού που τον πείραζαν στο σχολείο επειδή πίστευαν ότι ήταν ομοφυλόφιλος. Το θέμα λαμβάνει διαστάσεις, καθώς πρόκειται για την τρίτη αυτοκτονία παιδιού για τους ίδιους λόγους μέσα σε λίγες εβδομάδες!
Ο Seth Walsh από το Tehachapi της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ ήταν αλήθεια πως περνούσε πολύ δύσκολες στιγμές στο σχολείο του. Οι συμμαθητές του τον πείραζαν για τη θηλυπρεπή συμπεριφορά του και κάθε μέρα στο σχολείο έμοιαζε με κόλαση. Κάποια στιγμή, το παιδί αποφάσισε να βάλει τέλος, αλλά με τον πιο τραγικό τρόπο…
Ο Seth προσπάθησε να κρεμαστεί από ένα δέντρο στις 19 Σεπτεμβρίου. Οι δικοί του τον βρήκαν αναίσθητο και χωρίς αναπνοή κάτω στο έδαφος. Τον μετέφεραν στο νοσοκομείο και ο μικρός μπήκε σε μηχανική υποστήριξη για να ξεψυχήσει τελικά 10 ημέρες αργότερα!
Τραγικές φιγούρες η μητέρα του, η γιαγιά του και τα τρία του αδέρφια (ηλικίας 11, 17 και 18), που έδειξαν όμως ένα μεγαλείο ψυχής που σπάνια συναντά κανείς σε αυτές τις περιπτώσεις. Δεν στράφηκαν ενάντια σε κανένα, δε ζήτησαν εξηγήσεις, δεν τα έβαλαν με άλλα παιδιά. Ζήτησαν μόνο αγάπη, κατανόηση και αποδοχή στο διαφορετικό.
Όπως λέει η γιαγιά του: «Ηταν διαφορετικός και το ήξερε. Ηταν ένα παιδί τόσο καλό, τόσο ευγενικό, με ένα υπέροχο χαμόγελο. Αγαπούσε πολύ τη μόδα, τους φίλους του, να μιλάει στο τηλέφωνο. Ηταν πανέξυπνος και είχε πολλές καλλιτεχνικές ανησυχίες.
Κανείς δεν ευθύνεται γι αυτό που έγινε. Ολοι τον απογοητεύσαμε. Δε φταίει μόνο ένα πρόσωπο». Μάλιστα η οικογένεια κάλεσε όλα τα παιδιά του σχολείου στην κηδεία και ζήτησε η τελετή να είναι όμορφη, να είναι σαν πάρτι και όχι σαν κηδεία!
Τα όργανα του παιδιού θα δοθούν σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.Η αστυνομία από την πλευρά της τόνισε ότι δεν μπορεί να ασκήσει διώξεις για τον θάνατο του παιδιού, καθώς το πείραγμα στο σχολείο γνωστό και ως «school bullying» δεν είναι έγκλημα. Όπως λένε οι αστυνομικοί «τα περισσότερα παιδιά από τα οποία πήραμε κατάθεση στο σχολείο ξέσπαγαν συνεχώς σε λυγμούς. Δεν περίμεναν ότι θα είχε το πείραγμα τέτοια κατάληξη»
Πριν λίγες ημέρες, ενα ακόμη παιδί, ο Asher Brown από το Τέξας αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, ενώ νωρίτερα ένας 15χρονος από την Ιντιάνα κρεμάστηκε γιατί δεν άντεχε άλλο να τον κοροϊδεύουν στο σχολείο.

Η Γνώμη μου: Αν καταλάβετε ότι κάνει κάτι διαφορετικό αναρωτηθείτε, δεν είναι μόνο να τους δίνουμε λεφτά και δώρα, μιλήστε μαζί τους.





Πηγή: Πρώτο Θέμα

Κόλλησαν το παιδί τους σε τοίχο


Σοκ έχουν προκαλέσει στις ΗΠΑ οι φωτογραφίες ενός παιδιού δεμένου με μονωτική ταινία στον τοίχο, από τη μητέρα και τον εραστή της. Το έστησαν, το τράβηξαν φωτογραφίες και τις έδειχαν σε φίλους, ένας από τους οποίους ειδοποίησε την αστυνομία.
Απίστευτο και όμως σοκαριστικό! Φωτογραφίες με το μόλις 22 μηνών παιδί τους δεμένο στον τοίχο με κολλητική ταινία είχαν βγάλει μάνα και εραστής στο Λίνκολν, Νεμπράσκα.
Πρόκειται για την 18χρονη Τζάιλα Χαμ και τον 19χρονο φίλο της Κόρντε Χορέα οι οποίοι βρήκαν αυτόν το απάνθρωπο τρόπο να διασκεδάσουν.
Δένοντας τους καρπούς και τα χεράκια του μικρού το έδεσαν στον τοίχο και στη συνέχεια έβγαζαν φωτογραφίες με την ψηφιακή κάμερα γελώντας με τα κατορθώματά τους.
Ο νεαρός εραστής βρέθηκε στο σπίτι της φίλης του και για να μην τους ενοχλεί ο μικρός κατά τι διάρκεια των σεξουαλικών παιχνιδιών τους τον έδεσαν με αυτόν τον τρόπο.
Το μωρό όμως έκλαιγε δυνατά και για να μην ακουστεί αποφάσισαν αφού το φωτογραφίσουν να το ελευθερώσουν. Ο βασανισμός δεν τελείωσε εδώ. Στη συνέχεια για να του κάνουν καψόνι αποφάσισαν να δέσουν το παγουράκι που έπινε νερό στο τοίχο τόσο ψηλά ώστε να μην το φτάνει!
Η ανάλγητη ενέργεια του ζεύγους ανακαλύφθηκαν όταν η Χαμ έδειξε τις εικόνες σε ένα φίλο, ο οποίος ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία
Η αστυνομία άμεσα έφτασε στο σπίτι και κατάσχεσε την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή που περιέχουν τις φωτογραφίες του αγοριού. Το πρόσωπο του παιδιού έχει σκόπιμα καλυφτεί.

Πηγή: news247

Κακοποιείται το 2% των παιδιών


Μεγάλη καμπάνια για τη δημιουργία εθνικού δικτύου για τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο ξεκινά σήμερα το υπουργείο Δικαιοσύνης με το σύνθημα «Έλα μαζί μας. Όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερα».
Τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά σποτ θα καλούν υπηρεσίες του Δημοσίου, των ΟΤΑ , μη κυβερνητικές οργανώσεις, συλλόγους γονέων να συμμετάσχουν στις ιδρυτικές συνεδριάσεις του δικτύου σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας, ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσπάθεια έχει το Κεντρικό Επιστημονικό Συμβούλιο για την Πρόληψη και την Αντιμετώπιση της Θυματοποίησης και της Εγκληματικότητας των Ανηλίκων (ΚΕΣΑΘΕΑ).
Κάθε 10.000 γεννήσεις
Σύμφωνα με εκτιμήσεις του Ινστιτούτου Υγείας του Παιδιού (ΙΥΠ), για κάθε 10.000 γεννήσεις τον χρόνο κακοποιείται το 1% με 2% των παιδιών ηλικίας μέχρι 3 ετών, ενώ ετησίως 5.000 με 10.000 παιδιά προσχολικής ηλικίας πέφτουν θύματα κακοποίησης από την οικογένεια ή τους συγγενείς τους.
Αν και μέχρι σήμερα δεν υπάρχει επίσημη καταγραφή και στατιστικά στοιχεία για την παιδική κακοποίηση στην Ελλάδα, υπολογίζεται ότι το 2008 υπήρξαν 28.000 περιστατικά παιδικής κακοποίησης, εκ των οποίων τα 2.800 παιδιά ήταν μικρότερα των 5 ετών και τα 2.240 απέκτησαν κάποια μορφή αναπηρίας. Όπως ανακοινώθηκε κατά την πρώτη συνεδρίαση του ΚΕΣΑΘΕΑ που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, η Unicef υπολόγισε το 2006 ότι κάθε χρόνο 45.000 παιδιά στην Ελλάδα πέφτουν θύματα ενδοοικογενειακής βίας.
Β.ΦΩΤ.

Πηγή: Ελευθεροτυπία

Τα παιδιά στην Υεμένη υποφέρουν σύμφωνα με την UNICEF


Χιλιάδες παιδιά έχουν σκοτωθεί ή τραυματιστεί στις συγκρούσεις ανάμεσα στις κυβερνητικές δυνάμεις και αντάρτες της Υεμένης και πολλά υποφέρουν από έλλειψη νερού και από υποσιτισμό, ανακοίνωσε σήμερα η UNICEF.
Σύμφωνα με το ταμείο του ΟΗΕ για τα παιδιά, πάνω από 300.000 άνθρωποι, εκ των οποίων το 60% παιδιά, αναγκάσθηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους εξαιτίας των συγκρούσεων στη βόρεια Υεμένη τα τελευταία χρόνια. Στη νότια Υεμένη, 2.000 οικογένειες έχουν εκτοπιστεί τις τελευταίες εβδομάδες εξαιτίας των συγκρούσεων στην περιοχή αλ-Χότα.
«Παιδιά έχουν τραυματιστεί στις συγκρούσεις και συνεχίζουν να κινδυνεύουν από οβίδες, νάρκες και άλλο πολεμικό υλικό που δεν έχει εκραγεί», δήλωσε ο Γκεερτ Καπελέρε, αντιπρόσωπος της UNICEF στην Υεμένη.
«Τα σχολεία που μόλις άνοιξαν δε λειτουργούν κανονικά γιατί τα σχολικά κτίρια φιλοξενούν εκτοπισμένους», πρόσθεσε.
Στη βόρεια Υεμένη μαίνεται ο εμφύλιος με τους σιίτες αντάρτες από το 2004. Δημοσιογραφική έκθεση αναφέρει ότι το 8% των εκτοπισμένων οικογενειών είχαν ένα παιδί που σκοτώθηκε στις συγκρούσεις αυτές. Επίσης το 21% των παιδιών ανέφερε ότι έχει δει κάποιον να τραυματίζεται και το 7% κάποιον να σκοτώνεται.
Αύξηση παρουσιάζουν και οι αιματηρές συγκρούσεις ανάμεσα στην Αλ-Κάιντα και στις δυνάμεις ασφαλείας, καθώς η οργάνωση πραγματοποιεί όλο και περισσότερες επιθέσεις εναντίον διεθνών και εγχωρίων στόχων.
«Όλες οι πλευρές που εμπλέκονται στις συγκρούσεις πρέπει να θέσουν ως προτεραιότητα την ασφάλεια και την ευημερία των παιδιών. Το να θέσουμε τα παιδιά στο κέντρο της ατζέντας για την ανάπτυξη ίσως είναι η καλύτερη επιλογή για τη δημιουργία ενός ειρηνικού περιβάλλοντος», τόνισε ο Καπελέρε.

Πηγή: Καθημερινή

Ανακαλούνται 10 εκατομμύρια παιχνίδια της Fisher Price


Οι αμερικανικές αρχές διέταξαν σήμερα την ανάκληση περισσότερων από 10εκατομμυρίων παιχνιδιών της Fisher Price, συμπεριλαμβανομένων 7 εκατομμυρίων τρίκυκλων ποδηλάτων, σχετικά με ζητήματα ασφαλείας.
"Οι καταναλωτές πρέπει να σταματήσουν άμεσα να χρησιμοποιούν τα προϊόντα που έχουν ανακληθεί αν δεν δοθεί κάποια άλλη οδηγία", ανακοίνωσε η Επιτροπή για την ασφάλεια των καταναλωτικών αγαθών.
Σύμφωνα με την Fisher Price, μικρά τμήματα αποκολλώνται από τα παιχνίδια και καταλήγουν στο στόμα των παιδιών. Το πρόβλημα των τρίκυκλων εντοπίστηκε σε ένα πλαστικό κλειδί το οποίο εξέχει και μπορεί να τραυματίσει το παιδί.
Εκτός από τα 7 εκατομμύρια τρίκυκλα (Fisher Price Trikes και Tough Trikes),ανακαλούνται περίπου 950.000 Healthy Care, Easy Clean και Close to Me HighChairs, περίπου 100.000 Fisher-Price Little People Wheelies Stand 'n PlayRampway και περίπου 2.8 εκατομμύρια Baby Playzone Crawl & Cruise Playground,Baby Playzone Crawl & Slide Arcade, Baby Gymnastics Play Wall, Ocean WondersKick & Crawl Aquarium, 1-2-3 Tetherball, Bat & Score Goal.
Πηγή: Τα Νέα