Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

ΔΩΡΕΑΝ ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Όπως είναι γνωστό, ο Σύλλογος Γονιών παιδιών με καρκίνο ΦΛΟΓΑ, χρόνια τώρα αγωνίζεται για την ίδρυση Ακτινοθεραπευτικού Κέντρου για παιδιά, στο νοσοκομείο Παίδων Π. Α. Κυριακού. Τον τελευταίο χρόνο, η Φλόγα προσπάθησε να ενημερώσει την κοινή γνώμη για την έκταση του προβλήματος και τις συνέπειες στην υγεία των παιδιών μας, με στόχο να
υποχρεωθεί η πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της και να προχωρήσει στη προμήθεια εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας.
Στην έκκληση μας, ανταποκρίθηκε η ιδιωτική πρωτοβουλία. Το νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ ροσφέρεται να παρέχει ΔΩΡΕΑΝ κάθε μέρα, ακτινοβολίες στα παιδιά μας. Επίσης, το νοσοκομείο προσφέρεται να παρέχει ΔΩΡΕΑΝ στα παιδιά που το έχουν ανάγκη, την προηγμένη και ιδιαίτερα δαπανηρή τεχνολογία γ - knife.
Με τον τρόπο αυτό, θα μπορέσουμε να καλύψουμε άμεσα και με ασφάλεια, σε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, τις περιπτώσεις των παιδιών εκείνων που έχουν ανάγκη από πολύπλοκη και εξειδικευμένη ακτινοβολία.
Αυτό που απομένει είναι να ευαισθητοποιηθεί επιτέλους η πολιτεία και να εξοπλίσει με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας το νοσοκομείο Παίδων Α.Α. Κυριακού, έτσι ώστε να δοθεί οριστική λύση για όλα τα παιδιά όλης της χώρας.
Οι γονείς και τα παιδιά της Φλόγας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση του Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, για το ενδιαφέρον και την θέληση τους να βοηθήσουν τα παιδιά μας.
Πιστεύουμε ότι κινήσεις σαν αυτή, εκτός από ουσιαστικής σημασίας για την υγεία των παιδιών μας, αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΥΓΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου