Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

ΓΡΑΜΜΗ «ΜΕ ΑΓΑΠΗ»


Μια τηλεφωνική γραμμή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ», που εγκαινιάζεται στην τηλεόραση του ΑΝΤΕΝΝΑ και το site www.meagapi.gr, από την Μαρί Κυριακού, δίνει ζωή και ελπίδα σε χιλιάδες παιδιά που κινδυνεύουν να βρεθούν χωρίς στέγη, χωρίς εκπαίδευση, χωρίς «σπίτι» και χωρίς τις απαραίτητες θεραπείες τους.
Πρόκειται για μια τηλεφωνική γραμμή, ...μια μεγάλη αγκαλιά, που «ανοίγει» για να δεχθεί τις προσφορές των τηλεθεατών ,την προσφορά όλων μας, ώστε να δώσουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας σε παιδιά που αντιμετωπίζουν δεκάδες προβλήματα. Ένα μήνυμα ανθρωπιάς ,αγάπης και αλληλεγγύης.
Μία κλήση, που κοστίζει ελάχιστα ,θα προσφέρει ελπίδα και ζωή σε χιλιάδες παιδιά. Μια σκέψη ότι δεν είναι μόνα τους. Μια πράξη συμπαράστασης. Μια μικρή κίνηση, ότι υπάρχουν κάποιοι που τους σκέφτονται .
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Μαρί Κυριακού και της εκπομπής «ΜΕ ΑΓΑΠΗ», για να βοηθηθούν παιδιά που διαβιούν σε Ιδρύματα και που τώρα περισσότερο από ποτέ, κινδυνεύουν να σταματήσουν την λειτουργία τους.
Τα ποσά που θα συγκεντρώνονται ,θα διατίθενται σε διαφορετικά Ιδρύματα κάθε μήνα σε όλη την Ελλάδα.
Η ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΑΓΑΠΗ αλλά και το σχετικό site, ως στόχο έχει να ενισχύσει οικονομικά, την Ένωση «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ», που έχει κάτω από την ομπρέλα της 10 Ιδρύματα και Σωματεία καθώς και το Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικη Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ», τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με προβλήματα Όρασης και πρόσθετες Αναπηρίες «ΑΜΥΜΩΝΗ»,το Ελληνικό
Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης και την « Εστία Άγιος Νικόλαος» στο Γαλαξίδι.
Με μόλις 1,23 ευρώ που κοστίζει η κλήση από σταθερό ,στο 90 11 51 52 53, θα ανταποκριθούμε στην κραυγή αγωνίας των γονιών για το μέλλον των παιδιών
http://www.antenna.gr/tv/meagapi/
Μαρία Τρυφωνίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου