Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013

Αγοράκι στο αναπηρικό του καροτσάκι, παραμερίστηκε στη σχολική αναμνηστική φωτογραφία


Η παραπάνω φωτογραφία  είναι μια σχολική φωτογραφία που απεικονίζει τα παιδιά της τάξης δημοτικού σχολείου και παράμερα έναν συμμαθητή τους καθηλωμένο σε αναπηρικό καροτσάκι να στέκεται μακριά από τους υπόλοιπους…
Όταν οι γονείς του είδαν την φωτογραφία έγιναν έξαλλοι και έφεραν το  θέμα στα φώτα της δημοσιότητας ρίχνοντας ευθύνες στην εταιρεία που ανέλαβε τη φωτογράφιση της τάξης  και απαιτώντας να τραβηχτεί και πάλι η σχολική αναμνηστική φωτογραφία
Στη φωτό,  βλέπουμε τον 7χρονο  Miles Ambridge, καθηλωμένο στο αναπηρικό του καροτσάκι , ξεχωριστά από τους υπόλοιπους 22 συμμαθητές του ,να χαμογελάει στην κάμερα και ταυτόχρονα να προσπαθεί τεντώνοντας τον λαιμό του να τους πλησιάσει!
Όταν το αγοράκι πήγε τη φωτογραφία στους γονείς του τον περασμένο μήνα εκείνοι σοκαρίστηκαν!
«Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε πώς ο φωτογράφος μπορούσε να βλέπει ανάμεσα από τον φακό αυτό το αποτέλεσμα και να θεωρήσει ότι αυτό που έβλεπε ήταν μια καλή σύνθεση; Αυτό στα αλήθεια μπλόκαρε το μυαλό μου. Το να σε επιλέξουν ώστε να κάθεσαι παράμερα από τους υπόλοιπους είναι τρομακτικό και αυτό ακριβώς συνέβη..» δηλώνει η μητέρα του 7χρονου αγοριού Anne Belanger.
Να σημειώσουμε ότι ο Ambridge πάσχει από μια γενετική ασθένεια που ατροφεί το μυικό του σύστημα. Ως αποτέλεσμα, δεν μπορεί να περπατήσει και χρησιμοποιεί μόνο το αναπηρικό του καροτσάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου