Κυριακή 12 Ιουλίου 2009

Θρίλερ με αρπαγή παιδιού με πρόβλημα υγείας από τον πατέρα


Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση ενός 4χρονου κοριτσιού, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και το οποίο βρίσκεται στη μέση μιας σφοδρής οικογενειακής διαμάχης.
Η Γαλλίδα μητέρα του Ματίλντι Αντουάρντ καταγγέλλει τον Έλληνα εν διαστάσει σύζυγό της για την αρπαγή πριν από 20 μήνες του παιδιού και μέσω του ALPHA δημοσιοποίησε φωτογραφίες του και απηύθυνε έκκληση σε όποιον το έχει δει, να επικοινωνήσει μαζί της, ενώ στο θέμα έχει παρέμβει και το «Χαμόγελο του Παιδιού».
Η μητέρα έχει την επιμέλεια του παιδιού με δικαστική απόφαση, καθώς την κρίνει καταλληλότερη να βοηθήσει το παιδί, να ξεπεράσει το πρόβλημα της υγείας του, που έχει να κάνει με το ότι δεν μπορεί να περπατήσει, γι’ αυτό και μετακινείται με παιδικό καρότσι. Όμως πριν από 20 μήνες ο πατέρας άρπαξε το παιδί από το Παρίσι, όπου ζούσε με την μητέρα του, η οποία έκτοτε δεν γνωρίζει τίποτα για την τύχη του.
Στο πλευρό της βρίσκεται και ο σύλλογος «Χαμόγελο του Παιδιού», οι υπεύθυνοι του οποίου κάνουν λόγο για γονική αρπαγή. Η μητέρα συνάντησε -όπως λέει- τον παππού του παιδιού εδώ στην Ελλάδα και όπως υποστηρίζει, της είπε, ότι θα δει το μωρό της, μόλις ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.
Ρεπορτάζ: Σ. Λάμπρου
Πηγή: ALPHA
Επιμέλεια: Π. Γραμμέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου