Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Make-a-Wish


Φέτος, στις 29 Απριλίου 2010, με αφορμή την επέτειο των 30 χρόνων από την ίδρυση του Make-A-Wish Foundation, θα ξεκινήσει η πρώτη ετήσια παγκόσμια καμπάνια , για τον εορτασμό της Παγκόσμια Ημέρα Ευχής.Βοηθήστε μας να κάνουμε την ημέρα αυτή μία μεγάλη γιορτή!

Κάθε δώρο που θα δοθεί αυτή την ημέρα, είναι ένα δώρο για ένα καλύτερο αύριο.

Στείλτε μήνυμα ΚΜΕ στο 19059
και στηρίξτε το Make-a-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) να πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, ελπίδα και δύναμη!
Επισκεφτείτε το worldwishday.org και μάθετε με ποιούς τρόπους μπορείτε να βοηθήσετε το Make-A-Wish Foundation «ρίχνοντας ένα νόμισμα» “tossing” a coin στο εικονικό σιντριβάνι (φυσικά υποστηρίζοντας το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).
Αυτή η διαδικτυακή εμπειρία θα ενώσει τους φίλους του Make-A-Wish Foundation σε όλο τον κόσμο..

Στην Ελλάδα, διοργανώνουμε ένα ειδικό επίσημο δείπνο στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια στις 29 Απριλίου. Μουσικό happening με την αφιλοκερδή συμμετοχή του κ. Δημήτρη Παπαδημητρίου και της κας Φωτεινής Δάρρα θα προηγηθεί του δείπνου. Εάν θέλετε να έρθετε, μπορείτε κάνετε κράτηση στο 210 9637660 το συντομότερο δυνατόν.

Στηρίξτε τις προσπάθειες μας, οι ευχές να γίνουν πραγματικότητα, να φέρουμε περισσότερη χαρά, δύναμη και ελπίδα στα παιδιά με απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες σε όλο τον κόσμο!

Διαδώστε το μήνυμα και δώστε σε περισσότερο κόσμο την ευκαιρία να μας βοηθήσει!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου