Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Κάλεσμα για την Τράπεζα αίματος της ΦΛΟΓΑΣ



Αγαπητή μας φίλη ή φίλε
Πρώτα και πάνω από όλα θέλουμε να σε ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον και την αγάπη σου και να σε βεβαιώσουμε ότι η αγάπη αυτή είναι η δύναμη που μας κρατά όρθιους δίπλα στα παιδιά μας.
Η Φλόγα είναι Σύλλογος Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα, και καταστατικό μπορείτε να το βρείτε στην επίσημη Ιστοσελίδα μας www.floga.org.gr
Οι ανάγκες σε αίμα και αιμοπετάλια στα παιδιά μας είναι ιδιαίτερα αυξημένες για όσο διάστημα υποβάλλονται σε θεραπεία είτε στα παιδιατρικά ογκολογικά τμήματα είτε στη Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού στων οστών στο Νοσοκομείο Αγία Σοφία.
Εάν είστε κάτοικος περιφέρειας , μπορείτε να δώσετε αίμα σε οποιοδήποτε δημόσιο νοσοκομείο της πόλης σας και να ζητήσετε το αίμα να δοθεί «Στη Τράπεζα Αίματος της Φλόγας» στα Παιδιατρικά Νοσοκομεία Π.&Α. Κυριακού ή Αγία Σοφία.
Εάν είστε κάτοικος Αθηνών μπορείτε να πάτε στο
• Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία , όλες τις μέρες της βδομάδας από 8.30 μέχρι τις 1.30 το μεσημέρι και θα ζητήσετε το αίμα να δοθεί «Στη Τράπεζα Αίματος της Φλόγας»
• Νοσοκομείο Π.&.Α. Κυριακού από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 9 το πρωί μέχρι της 5.30 το απόγευμα, και τα Σαββατοκύριακα από τις 9 το πρωί μέχρι τις 1 το μεσημέρι και θα ζητήσετε το αίμα να δοθεί «Στη Τράπεζα Αίματος της Φλόγας»
Για να έχουμε όμως σωστό συντονισμό και αξιοποίηση της προσφοράς σας θα πρέπει απαραιτήτως να μας ενημερώσετε με Email (floga@floga.org.gr) ή με φάξ (210 777241) για τα παρακάτω στοιχεία:
Ονοματεπώνυμο
Ημερομηνία που δώσατε αίμα ή αιμοπετάλλια
Νοσοκομείο
Ταχυδρομική διεύθυνση προαιρετικό
Email
Τηλέφωνο
Ηλικία
Ομάδα Αίματος
Να ειδοποιούμαι για έκτακτες ανάγκες Ναι ή Οχι
Να δημοσιεύεται το όνομα μου στο κατάλογο των αιμοδοτών της Τράπεζας Αίματος της Φλόγας
Ναι ή Οχι

Τα παραπάνω στοιχεία θα τηρηθούν εντελώς εμπιστευτικά, και αποκλειστικά για χρήση στην Τράπεζα Αίματος της Φλόγας.
Στο facebook της Φλόγας θα μαθαίνετε όλα τα νέα για την κίνηση της Τράπεζας Αίματος της Φλόγας.
Βοηθήστε μας να φτιάξουμε μια Τράπεζα αίματος για όλα τα παιδιά που
αγωνίζονται για τη ζωή τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Φλόγας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου