Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Make A Wish Greece διοργάνωση γιορτής για τις 780 παιδικές ευχές


Στις 26 Σεπτεμβρίου 2010 διοργανώνουμε στο κτήμα ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ, μία ημέρα γιορτής και χαράς για όλη την οικογένεια ! Η ημέρα αυτή είναι αφιερωμένη στις 780 οικογένειες παιδιών ευχής, οι οποίες είναι και οι επίσημοι προσκεκλημένοι μας, αλλά μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι εθελοντές και φίλοι μας, στηρίζοντας με την συμμετοχή τους το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) !

Η ημέρα αυτή θα είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να προσφέρει ανέμελες στιγμές παιχνιδιού και χαράς για μικρούς και μεγάλους, με παιχνίδια για τα παιδιά αλλά και ενδιαφέροντα θέματα από επαγγελματίες ή και επώνυμους για τους γονείς, όπως μαθήματα μαγειρικής και οινογευσίας, γυμναστική, χορό και πολλές άλλες εκπλήξεις!

Το περιεχόμενο και οι δραστηριότητες της ημέρας αυτής θα κοινοποιηθούν μέσω ραδιοφώνου και τύπου κοντά στην ημερομηνία διεξαγωγής του. Ήδη έχουμε την υποστήριξη της κυρίας Ε. Πετρουλάκη για μαθήματα γυμναστικής ή yoga για γονείς, της κυρίας Galena Velikova (κριτής στο show Dancing with the Stars) για μαθήματα χορού, καθώς και των Pale Faces για mini συναυλία στο τέλος της ημέρας !

Η τιμή του εισιτηρίου (20 ευρώ για ενήλικες και 10 ευρώ για παιδιά) επιτρέπει την είσοδο και την παρακολούθηση όλων των θεμάτων που θα λάβουν χώρα από τις 10 το πρωϊ έως το τέλος της ημέρας, συμπεριλαμβανόμενου του μεσημεριανού μπουφέ μεταξύ 13.00 – 14.00 αλλά και την παρακολούθηση της συναυλίας των Pale Faces!

Σας περιμένουμε όλους κοντά μας για να γιορτάσουμε όλοι μαζί μία χαλαρή, διασκεδαστική αλλά και επιμορφωτική ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ! Μπορείτε να προωθήσετε την πρόσκληση αυτή στους φίλους και γνωστούς σας και να έρθετε μαζί τους κοντά μας !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου