Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

ΟΤΕ – 250.000 ευρώ σε κοινωφελείς Οργανισμούς

Μετά την COSMOTE, που διέθεσε το ποσό των 310.000 ευρώ σε κοινωφελείς οργανισμούς στο πλαίσιο του «θεσμού αγάπης» και η μητρική εταιρεία του ομίλου του ΟΤΕ συνεισέφερε για έκτη συνεχή χρονιά στο έργο εθελοντικών οργανώσεων για τα παιδιά, παραδίδοντας το ποσό που συγκεντρώθηκε από την πραγματοποίηση κλήσεων στο δίκτυό του κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Διοικητικό Μέγαρο του ΟΤΕ, ο οργανισμός παρέδωσε το ποσό των 250.000 ευρώ στους εκπροσώπους των σωματείων:

«Μαζί για το Παιδί» (συμμετέχουν 10 διαφορετικά σωματεία: Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών, Ίδρυμα «Η Παιδική Στέγη», Χατζηπατέρειο Ίδρυμα, Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Η Χαρά», Οι Φίλοι της Μέριμνας, Οι Φίλοι του Παιδιού, Παιδικά Χωριά SOS, Πανελλήνια Ένωση Αγώνα κατά του Νεανικού ∆ιαβήτη (ΠΕΑΝΔ), Πνοή-Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού, Σωματείο «Φίλοι του Θεοτόκος»), MDA Ελλάς (ασχολείται µε τη φροντίδα ατόμων µε Νευροµυϊκές Παθήσεις), Σύλλογος «το Χαμόγελο του Παιδιού».

Τα τελευταία έξι χρόνια ο ΟΤΕ έχει προσφέρει συνολικά περισσότερα από 1,5 εκατ. ευρώ, ενισχύοντας τους σκοπούς των φορέων «Μαζί για το Παιδί», MDA Ελλάς και «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Παρόμοιο θέμα: Cosmote – 310.000 ευρώ σε κοινωφελείς Οργανισμούς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου