Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

Δελτίου Τύπου του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με καρκίνο «ΦΛΟΓΑ»

Τη Δευτέρα 16-3-2009 και ώρα 16:00 θα πραγματοποιηθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στην Παιανία, ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων των «Παλαίμαχων του Παναθηναϊκού» και του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με καρκίνο «ΦΛΟΓΑ».
Στην ομάδα του Παναθηναϊκού, την οποία από καρδιάς ευχαριστούμε για την πρόθυμη ανταπόκριση στο κάλεσμα της Φλόγας, θα συμμετέχουν οι Δομάζος, Βαζέχα, Αποστολάκης, Καραβίδας, Λιβαθινός, Γονιός, Σαραβάκος, Χουάν Ραμόν Ρότσα, Φυλακούρης, Παπαβασιλείου και άλλοι, που έγραψαν την ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Στην Ομάδα της Φλόγας συμμετέχουν γονείς μέλη της Φλόγας και εθελοντές. Μια ομάδα, που παίρνει τις χαρές της ζωής στα χέρια της, την ίδια στιγμή που δίνει τη μάχη για την υγεία των παιδιών της.
Όσοι βρεθείτε μαζί μας στην εξέδρα θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε έναν αλλιώτικο ποδοσφαιρικό αγώνα, που θα σας προσφέρει πραγματικές συγκινήσεις, γιατί οι μοναδικοί νικητές θα είναι η αδελφοσύνη και ο ανθρωπισμός από τη μια και η δύναμη και η αξιοπρέπεια από την άλλη.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Με εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΦΛΟΓΑΣ
Αιγίου 7 Γουδί Τ.Κ. 11527 Αθήνα
Τηλ.: 2107485000
www.floga.org.gr
info@floga.org.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου