Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Η Groupama Φοίνιξ κοντά στα Παιδικά Χωριά SOS


Η Groupama Φοίνιξ Ασφαλιστική στάθηκε και πάλι δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος, κατά την περιοδεία που πραγματοποίησαν τα με αφορμή τον εορτασμό των 60 χρόνων της δράσης των SOS διεθνώς και με κεντρικό μήνυμα "Μαζί δίνουμε φτερά στα παιδιά". Πρόκειται για μία ενέργεια ευαισθητοποίησης του κοινού και συγκέντρωσης πόρων, προσφέροντας μεταξύ άλλων ένα εντυπωσιακό αερόστατο.
Το αερόστατο των Παιδικών Χωριών SOS και της Groupama Φοίνιξ επισκέφτηκε το Ναύπλιο, την Πάτρα, την Καλαμάτα, το Ηράκλειο Κρήτης, το Ρέθυμνο και τέλος τα Χανιά δίνοντας στους κατοίκους τη δυνατότητα, με ένα μικρό αντίτιμο προς όφελος των Παιδικών Χωριών SOS, να απολαύσουν από ψηλά τη θέα της πόλης τους και να βιώσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, όπου ο καιρός το επέτρεψε.
Παράλληλα, σε κάθε πόλη το κοινό είχε τη δυνατότητα να επισκεφθεί το ενημερωτικό περίπτερο των Παιδικών Χωριών SOS, ενώ οι μικροί φίλοι ηλικίας 6-12 ετών είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα «Το Αερόστατο». Η κριτική επιτροπή των Παιδικών Χωριών SOS επέλεξε την καλύτερη ζωγραφιά από κάθε πόλη και όλοι οι νικητές έλαβαν μία ηλεκτρονική κονσόλα παιχνιδιού προσφορά της Groupama Φοίνιξ. Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα των Παιδικών Χωριών SOS, www.sos-villages.gr.
"Φέτος συμμετέχουμε στους εορτασμούς των SOS διεθνώς για τα 60 χρόνια προσφοράς στο μοναχικό παιδί" δήλωσε ο Γιώργος Πρωτόπαπας, Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος. "Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν στο πλαίσιο της επετείου αυτής η ανταπόκριση του κοινού καθώς και της Groupama Φοίνιξ, η οποία αποτελεί πλέον έναν από τους θερμούς υποστηρικτές του έργου μας. Το σημαντικό ποσό που συγκεντρώθηκε θα καλύψει εκπαιδευτικές ανάγκες των παιδιών".
Ο Bertrand Woirhaye, γενικός διευθυντής της Groupama Φοίνιξ, συμπλήρωσε σχετικά: "Εδώ και 60 χρόνια, τα Παιδικά Χωριά SOS επιτελούν ένα σπουδαίο κοινωνικό έργο φροντίζοντας μοναχικά παιδιά. Το να συμβάλλουμε στην Ελλάδα σε αυτή την προσπάθεια είναι τιμή και χαρά, καθώς το μήνυμά μας - Σίγουρα δίπλα σας - δεν αφορά μόνο τη στάση μας στην άσκηση των επαγγελματικών μας δραστηριοτήτων, αλλά και τη συμμετοχή μας στο κοινωνικό γίγνεσθαι της χώρας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου