Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

“Secret Auction” με αντικείμενα της Ε. Παπαρίζου


Από τις 27 Μαΐου στο www.ricardo.gr χτυπήστε τα αντικείμενα της «μυστικής συναυλίας» της Έλενας Παπαρίζου και βοηθήστε την ένωση «Μαζί για το Παιδί»! Η ricardo.gr, η πύλη ηλεκτρονικών αγορών, πωλήσεων και δημοπρασιών, διοργανώνει μια μοναδική δημοπρασία με τα αντικείμενα που χρησιμοποίησε η Έλενα Παπαρίζου στο 8ο MAD Secret Concert by What’s Up, όπου παρουσίασε μια διαφορετική ερμηνευτική της πλευρά, παρουσιάζοντας ένα ρεπερτόριο εντελώς ξεχωριστό και επιλεγμένο αποκλειστικά από την ίδια.
Φέτος για πρώτη φορά διεξάγεται η δημοπρασία των μοναδικών αντικειμένων που χρησιμοποίησε η Έλενα Παπαρίζου στη συναυλία. Η δημοπρασία ξεκινά στις 27 Μαΐου και τα έσοδά της θα διατεθούν στην ένωση «Μαζί για το Παιδί». Η διαδικασία συμμετοχής στη δημοπρασία είναι απλή και εύκολη και το μόνο που χρειάζεται είναι η επίσκεψη και εγγραφή στο site: www.ricardo.gr, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δώσουν τις προσφορές τους για τα αντικείμενα της Έλενας Παπαρίζου.
Η διοργάνωση της Μοναδικής Δημοπρασίας από τη Ricardo υλοποιείται αφιλοκερδώς. Το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί θα δοθεί στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί», που επέλεξε η Έλενα και η Ricardo.
Η Ένωση «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ» αποτελείται από 10 κοινωφελείς φορείς, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που ξεκίνησαν το 1996 την κοινή συνεργασία τους, με σκοπό να ενώσουν ισότιμα και αρμονικά τις προσπάθειες τους για τα παιδιά σε ανάγκη. Μαζί οι 10 φορείς προσφέρουν ετησίως συντονισμένες υπηρεσίες και ένα καλύτερο μέλλον σε πάνω από 5.000 παιδιά με νοητική υστέρηση, κινητικές δυσκολίες, οικογενειακά προβλήματα και βαριές αρρώστιες.

ΠΗΓΗ: http://www.e-tipos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου