Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2010

Κόλλησαν το παιδί τους σε τοίχο


Σοκ έχουν προκαλέσει στις ΗΠΑ οι φωτογραφίες ενός παιδιού δεμένου με μονωτική ταινία στον τοίχο, από τη μητέρα και τον εραστή της. Το έστησαν, το τράβηξαν φωτογραφίες και τις έδειχαν σε φίλους, ένας από τους οποίους ειδοποίησε την αστυνομία.
Απίστευτο και όμως σοκαριστικό! Φωτογραφίες με το μόλις 22 μηνών παιδί τους δεμένο στον τοίχο με κολλητική ταινία είχαν βγάλει μάνα και εραστής στο Λίνκολν, Νεμπράσκα.
Πρόκειται για την 18χρονη Τζάιλα Χαμ και τον 19χρονο φίλο της Κόρντε Χορέα οι οποίοι βρήκαν αυτόν το απάνθρωπο τρόπο να διασκεδάσουν.
Δένοντας τους καρπούς και τα χεράκια του μικρού το έδεσαν στον τοίχο και στη συνέχεια έβγαζαν φωτογραφίες με την ψηφιακή κάμερα γελώντας με τα κατορθώματά τους.
Ο νεαρός εραστής βρέθηκε στο σπίτι της φίλης του και για να μην τους ενοχλεί ο μικρός κατά τι διάρκεια των σεξουαλικών παιχνιδιών τους τον έδεσαν με αυτόν τον τρόπο.
Το μωρό όμως έκλαιγε δυνατά και για να μην ακουστεί αποφάσισαν αφού το φωτογραφίσουν να το ελευθερώσουν. Ο βασανισμός δεν τελείωσε εδώ. Στη συνέχεια για να του κάνουν καψόνι αποφάσισαν να δέσουν το παγουράκι που έπινε νερό στο τοίχο τόσο ψηλά ώστε να μην το φτάνει!
Η ανάλγητη ενέργεια του ζεύγους ανακαλύφθηκαν όταν η Χαμ έδειξε τις εικόνες σε ένα φίλο, ο οποίος ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία
Η αστυνομία άμεσα έφτασε στο σπίτι και κατάσχεσε την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή που περιέχουν τις φωτογραφίες του αγοριού. Το πρόσωπο του παιδιού έχει σκόπιμα καλυφτεί.

Πηγή: news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου