Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2010

Πέθανε το παιδί τους λόγω του εθισμού τους στο Διαδίκτυο !


Γονείς από τη Νότια Κορέα, που είχαν εθιστεί στο διαδίκτυο, άφησαν το τριών μηνών μωρό τους να πεθάνει από την πείνα, ενώ μεγάλωναν μία εικονική κόρη, σύμφωνα με την αστυνομία.
Το ζευγάρι τάιζε το πρόωρο μωρό μόνο μία φορά την ημέρα ενώ βρισκόταν επί 12 ώρες σε ίντερνετ καφέ, σύμφωνα με το πρακτορείο Yonhap.
Ο 41χρονος πατέρας και η 25χρονη γυναίκα, συνελήφθησαν αυτήν την εβδομάδα, στην πόλη Suweon, νότια της Σεούλ, πέντε μήνες μετά το θάνατο του μωρού. Η αυτοψία εμφάνισε ότι το αίτιο του θανάτου ήταν η μεγάλη περίοδος υποσιτισμού.
Η αστυνομία υποστηρίζει ότι το ζεύγος είχε αποκτήσει εμμονή με την ανατροφή μιας εικονικής κόρης, της Anima στο δημοφιλές παιχνίδι ρόλων Prius Online. Το παιχνίδι επιτρέπει στους παίκτες να αλληλεπιδράσουν με την Anima και να την βοηθήσουν να ανακτήσει τη χαμένη μνήμη της και να αναπτύξει συναισθήματα.
Ο αστυνομικός Chung Jin- won δήλωσε στο Yonhap ότι "έχασαν τη θέλησή τους να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή" αφού έχασαν τις δουλειές τους. Σύμφωνα με τον ίδιο, "παραδόθηκαν στο διαδίκτυο" για να ξεφύγουν από την πραγματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου