Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Cosmote: Σε κοινωφελείς οργανισμούς για το παιδί τα έσοδα από το «Θεσμό Αγάπης SMS»


Το συνολικό ποσό των 325.000 ευρώ διέθεσε φέτος η Cosmote σε κοινωφελείς οργανισμούς για το παιδί, μέσω του θεσμού αγάπης που συμπληρώνει φέτος έντεκα χρόνια.

Η εταιρεία διέθεσε σημαντικό μέρος από το ποσό που συγκεντρώθηκε από τα Πρωτοχρονιάτικα SMS που αντάλλαξαν οι πελάτες της. Για τρίτη χρονιά, ανάμεσα στα σωματεία συγκαταλέγονται και τρεις κοινωφελείς οργανισμοί από την ελληνική περιφέρεια.

Για το 2010 το ποσό διατέθηκε στους κοινωφελείς οργανισμούς: Φίλοι Κοινωνικής Παιδιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά», Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών, ΕΛΕΠΑΠ, Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», Μη κερδοσκοπική οργάνωση «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ», Φιλανθρωπικό Ίδρυμα και Φιλανθρωπικό Σωματείο «ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ» στη Θεσσαλονίκη, Κέντρο Ειδικής Αγωγής «Η ΜΕΛΙΣΣΑ» στην Κέρκυρα. Επιπλέον, το ποσό που προοριζόταν για τα επιχειρηματικά δώρα των Χριστουγέννων παραδόθηκε στο Σύλλογο Γονέων-Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες επαρχίας Νάξου.

Το ποσό που διατέθηκε θα καλύψει ένα ευρύ φάσμα δράσεων τους, όπως εκπαιδευτικά προγράμματα και προγράμματα πρώιμης παρέμβασης στην Αθήνα και την περιφέρεια, εκστρατείες προληπτικής ιατρικής σε ακριτικές περιοχές της χώρας, καθώς και τη στήριξη ξενώνα φιλοξενίας για βαριά νοσούντα παιδιά.

«Η στήριξη της Cosmote είναι ουσία και ο θεσμός αυτός ευαισθητοποιεί πραγματικά το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό», δήλωσε στο πλαίσιο της παράδοσης των εσόδων, η Πρόεδρος του συλλόγου «Φλόγα», κ. Μαρία Τρυφωνίδου.

Από την πλευρά της, η αντιπρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ κυρία Ηρώ Κόβα τόνισε «πρόκειται για μια πρωτοβουλία που εξασφαλίζει βήματα ζωής στο παιδί με αναπηρία».

«Με τη δική σας υποστήριξή μας βοηθάτε να πιστέψουμε στα παιδιά αυτά και να τους δώσουμε μια φυσιολογική ζωή», υπογράμμισε η πρόεδρος της Εταιρείας Σπαστικών κυρία Δάφνη Οικονόμου.

ΠΗΓΗ: Κέρδος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου