Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Marfin Egnatia Bank: Μαραθώνιος αγάπης για το παιδί


Μεγάλο Bazaar αγάπης για Ιδρύματα με παιδιά που έχουν την ανάγκη μας, διοργανώνει η Marfin Egnatia Bank, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Marfin και με την υποστήριξη των εταιρειών του ομίλου Marfin Investment Group, στο πλαίσιο του Μαραθωνίου Αγάπης για το Παιδί και με αφορμή τις εορταστικές ημέρες του Πάσχα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το Bazaar θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Μαρτίου από τις 9:00 έως τις 18:00 και την Τρίτη 16 Μαρτίου από τις 9:00 έως τις 20:00, στην αίθουσα του Αττικό Μετρό στην Πλατεία Συντάγματος.

Τα Ιδρύματα που θα φιλοξενηθούν στο Βazaar θα εκθέσουν και παράλληλα θα διαθέσουν τις δημιουργίες και κατασκευές των παιδιών- λαμπάδες, πασχαλινά είδη, πίνακες ζωγραφικής, μεταξοτυπίες, κεριά, διακοσμητικά, είδη ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας, κοσμήματα, είδη ανθοκομίας-. Επίσης, θα παρέχουν πληροφορίες για τις ενέργειες και δράσεις τους.

Στόχος του Bazaar είναι η στήριξη των Ιδρυμάτων, αφού τους δίνει τη δυνατότητα να συγκεντρώσουν έσοδα για τις ανάγκες τους, να προβληθούν στο κοινό, καθώς και να ενημερώσουν τον κόσμο για τις ενέργειες και δράσεις τους.

Φιλοξενούν και στηρίζουν τα Ιδρύματα, Το Ίδρυμα Marfin, με κεντρικό περίπτερο, η Marfin Egnatia Bank, καθώς και οι εταιρείες του Ομίλου MIG, Vivartia, Olympic, Όμιλος ΥΓΕΙΑ, Attica Group, Singular Logic.
ΠΗΓΗ: capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου