Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2010

3ος Λαϊκός Αγώνας Ορεινού Δρόμου "Φλόγα"


Μονοπάτι: «ΑΡΚΑΔΩΝ ΠΟΙΜΕΝΩΝ»
3ος Λαϊκός Αγώνας Ορεινού Δρόμου

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ
ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΛΤΕΣΙΝΙΚΟΥ και ο ΔΗΜΟΣ ΚΛΕΙΤΟΡΟΣ, προκηρύσσουν τον 3ο λαϊκό αγώνα ορεινού δρόμου στο μονοπάτι των «ΑΡΚΑΔΩΝ ΠΟΙΜΕΝΩΝ» την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010 ώρα 10,30 το πρωί στο ΒΑΛΤΕΣΙΝΙΚΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ κάτω από το σύνθημα «ANAτρέχω στην Αρκαδία».Ο αγώνας περιλαμβάνει:

Δοκιμασία αντοχής και περιπέτειας στη βόρεια πλευρά του Μαινάλου της μαγευτικής Αρκαδίας στην κατεύθυνση Βαλτεσινίκο – Αγ. Τριάδα – Γριάς λιθάρι – Γκίνη ρέμα – Καραμάνου – Βαλτεσινίκο.

Οι δρομείς θα καλύψουν συνολικά απόσταση 10 χιλ. περίπου ακολουθώντας μία κυκλική διαδρομή στην καρδιά του Βαλτεσινιώτικου ελατοδάσους με αφετηρία και τερματισμό το χωριό. Θα κινηθούν μέσα από κατάφυτες βουνοπλαγιές, γραφικές κορυφογραμμές, καταδεκτικές ρεματιές με αιωνόβια έλατα, αιώνια μνημεία της ζωής και της φύσης, και θα ζήσουν μοναδικές στιγμές.

Ο αγώνας είναι ανοικτός για δηλώσεις συμμετοχής σε όλους, δρομείς και περιπατητές, εφ όσον το επιτρέπει η υγεία και η φυσική τους κατάσταση.

Για τους αθλητές θα υπάρξουν τρείς κατηγορίες ανάλογα με την ηλικία και το φύλλο ως εξής:
Άνδρες και γυναίκες πάνω από 40 ετών.
Άνδρες και γυναίκες μεταξύ 18 και 40 ετών. και
Έφηβοι και των δύο φύλων.
Ο πρώτος κάθε κατηγορίας θα κερδίσει έπαθλο και χρυσό αναμνηστικό μετάλλιο.
Ο δεύτερος και τρίτος κάθε κατηγορίας θα κερδίσουν αντίστοιχα αργυρό και χάλκινο μετάλλιο.
Όλοι δε που θα λάβουν μέρος στον αγώνα θα πάρουν αναμνηστικό δίπλωμα.

Ο φετινός αυτός λαϊκός αγώνας δρόμου ή απλού περιπάτου στα μονοπάτια των «Αρκάδων ποιμένων» είναι αφιερωμένος στα παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια, που βρίσκουν στήριγμα στον ομώνυμο σύλλογο γονιών «ΦΛΟΓΑ», που θέλουμε να βοηθήσουμε και να υποστηρίξουμε. Έτσι οι συμμετέχοντες αθλητές, περιπατητές, παράγοντες ή θεατές εκφράζουν την υποστήριξή τους καταβάλλοντας το ποσό των 10 (δέκα) € στο λογαριασμό του συλλόγου «ΦΛΟΓΑ» Νο 192/480000-10 στην Εθνική Τράπεζα ή στον 112-00-2002-011686 στην ALPHA BANK δηλώνοντας το όνομά τους και αποστέλλοντας το σχετικό αντίγραφο κατάθεσης στο Φαξ Νo: 210 7772421 του συλλόγου, προκειμένου να εκδοθεί η σχετική απόδειξη.

Για περισσότερες πληροφορίες και για τους όρους συμμετοχής και αιτήσεις κάντε κλικ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου