Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2010

Πατέρας βίαζε επί χρόνια την κόρη του και απέκτησε μαζί της 7 παιδιά!


Η συγκλονιστική ιστορία εκτυλίσσεται σε ένα απομακρυσμένο χωριό στη Βραζιλία, εκεί όπου ένας 54χρονος ψαράς κρατούσε φυλακισμένη για δώδεκα ολόκληρα χρόνια την 28χρονη κόρη του και την βίαζε επανειλημμένα.

Ο Jose Agostinho Pereira κακοποιούσε σεξουαλικά όχι μόνο το ίδιο του το παιδί αλλά και ένα από τα κοριτσάκια που είχε αποκτήσει μαζί της.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές της περιοχής, ο Pereira τους κρατούσε παρά την θέλησή τους σε απόλυτη απομόνωση, απειλώντας τους ότι θα τους σκότωνε αν τολμούσαν να μαρτυρήσουν σε κάποιον την κατάσταση.Χαρακτηριστικό είναι πως ο μόνος τρόπος για να μπορέσει να φτάσει κανείς στο σημείο όπου τους είχε φυλακισμένους ήταν μόνο με κανό, καθώς το σπίτι βρισκόταν μες την ζούγκλα.

Οι αστυνομικές αρχές διερεύνησαν το περιστατικό τη στιγμή που δέχτηκαν ένα ανώνυμο τηλεφώνημα που τους πληροφορούσε για την κατάσταση που επικρατούσε στο «σπίτι της φρίκης».Παρακολουθώντας επισταμένα την οικία του Pereira εξακρίβωσαν τα γεγονότα και συνέλαβαν τον 54χρονο εγκληματία, ο οποίος και ομολόγησε τα πάντα.

Ενδεικτικό των άθλιων συνθηκών που ζούσαν ήταν ότι και τα εφτά παιδιά υπέφεραν από ασιτία και κανένα τους δεν μπορούσε να διαβάσει και να επικοινωνήσει με τον έξω κόσμο. Οι ηλικίες των κοριτσιών δεν είναι γνωστές αφού καμία γέννηση δεν κατεγράφη ποτέ.Υπολογίζεται πάντως πως τα παιδιά, 4 κορίτσια και 3 αγόρια, είναι από δυο έως δώδεκα ετών .

Στον 54χρονο δεν έχουν ακόμα αποδοθεί κατηγορίες.

Η 28χρονη κόρη βρίσκεται πια υπό την προστασία των αρμόδιων αρχών μαζί με τα 7 της παιδιά…

ΠΗΓΗ: http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου