Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Ξυλοκόπησε και εγκατέλειψε το μωρό του στο δρόμο


Νεαρός ξυλοκόπησε το μόλις ενός έτους παιδί του και το εγκατέλειψε σε πεζοδρόμιο στην περιοχή της Σούδας με συνέπεια η ζωή του βρέφους να τεθεί σε άμεσο κίνδυνο!

Το νήπιο είδαν περαστικοί, οι οποίοι έντρομοι το μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο της πόλης των Χανίων, όπου οι γιατροί τού πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες και το υπέβαλαν σε σειρά εξετάσεων. Το αθώο βρέφος έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ για την τύχη του έχουν επιληφθεί οι αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου Σούδας.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Δευτέρας και αμέσως άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Σούδας εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 27χρονου Βούλγαρου. Τελικά ο άνδρας (ο οποίος έχει απασχολήσει τις αρχές και κατά το παρελθόν δημιουργώντας φασαρίες ύστερα από μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ) συνελήφθη και σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί στον εισαγγελέα. Προανάκριση για το απίστευτο αυτό περιστατικό ενεργείται από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Oπως έγινε γνωστό, ο άνδρας έμενε τους τελευταίους μήνες στην περιοχή της Σούδας με τη σύζυγό του και το νεογέννητο μωρό τους. Τα οικονομικά τους δεν ήταν ποτέ καλά, αφού ο άνδρας δεν είχε ποτέ μόνιμη δουλειά, με αποτέλεσμα τον περισσότερο καιρό να είναι άνεργος και τη γυναίκα να δουλεύει περιστασιακά σε διάφορα σπίτια. Αυτή η κατάσταση είχε αποτέλεσμα να υπάρχει ένταση και να ξεσπούν καβγάδες στο σπίτι σχεδόν σε καθημερινή βάση, ενώ η αδυναμία που είχε ο Βούλγαρος στο ποτό έκανε τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα.
Πηγή: www.espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου